Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Om streaming | Streamo

Artikler om streaming

Limbo

StreamAdmin 0 Comments

Limbo er en dansk ungdomsserie af høj kvalitet og den har været nomineret til flere priser. Limbo tager børns virkelighed alvorligt og er en serie familien kan se sammen. Den er både varm og nærværende krydret med lidt humor.
Serien startede i 2012. – Første afsnit blev vist d. 3. Marts 2012 på TV kanalen DR1.
Gamle afsnit af Limbo kan streames på DR’s hjemmeside.
Limbo sæson 3 bliver vist på TV kanalen DR Ultra, som er en kanal for de større børn.

Limbo 1 sæson

I første sæson af Limbo møder vi de fire hovedpersoner Aks, Naya, Louise og Boye. De er 12 år gamle og går på den samme skole. De fire er meget forskellige og kæmper med forskellige problemer, alligevel bliver de i løbet af 1 sæson de bedste venner.
Der er dog også spirende kærlighed mellem Boye og Louise og i første sæson ser man de to kysse.

Limbo - den danske ungdomsserie på DR Ultra

Limbo 2 sæson

Anden sæson starter efter sommerferien og der er kommet en ny pige i klassen, som prøver at sætte splid imellem de fire bedste venner. Sæsonen er fyldt med intriger og drama, men også kærlighed. Louise kan ikke finde ud af hvad hun føler for Boye, som er forelsket i hende. Aks og Naya er hemmeligt forelskede i hinanden, men kan ikke rigtigt få det sagt. Alle har de det dog godt når de er sammen alle fire og holder fast i deres venskab.

Limbo 3 sæson

I sæson 3 kan du glæde dig til at gense de fire venner, Aks, Naya, Louise og Boye.
Vi møder igen de fire venner ved skoleårets start, som de fire venner skal til at starte i 7. klasse. Det er i år klassen skal konfirmeres og træde ind i de voksnes rækker. Med teenagerne kommer ind i en turbulent tid med pubertet og hormoner og den udspekulerede Viktoria skaber igen splid imellem vennerne, som laver en pagt om at holde sammen lige meget hvad der sker.
I sæson 3 er Boye og Louise kærester og Boye er glad for tingene som de er og ønsker ikke at noget skal ændre sig. Louise har dog andre planer. Hun synes allerede at deres forhold er ved at blive kedeligt. De kender hinandens vaner og fuldfører hinandens sætninger. Louise vil have sat lidt skub i tingene og er parat til at tage “næste step”.
Aks og Naya har besluttet at de er bedst som venner.

Hovedpersonerne i Limbo:

Boye: Den lidt gammel kloge og nørdede dreng. Altid godmodig.
Ask: Den friske og seje fyr.
Naya: En glad og sporty pige.
Louise: Fotomodel. Den lidt mere modne pige.
Viktoria: Den udspekulerede og dominerende pige i klassen.
Mark: Den nye rival til Boye, som prøver at stjæle Louises kærlighed.

Skuespillerne i Limbo:

Drengen Boye spilles af skuespilleren William Rudbeck Lindhardt.
Pigen Louise spilles af Amanda Rostgaard Phillipsen. Amanda blev i 2013 nomineret til Robert prisen for sin skuespils præstation i rollen som Louise.
Ask spilles af Oliver K. Nielsen og Naya spilles af Carmen Valeria Håkonsson.
De fire venners rival Viktoria spilles af skuespilleren Frieda Joanna Krøgholt.

Hvem står bag Limbo

Manuskriptet er skrevet af Poul Berg og Karin Dam.
Produceren bag Limbo serien er David C.H. Østerbøg og instruktøren er Poul Berg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Sæsonens mest hypede tv-serier

StreamAdmin 0 Comments

Hvad skal DU se i tv, hvis du skal være med på beatet? Hvad er hot lige nu, og hvordan får man i det hele taget adgang til nogle af de mest populære tv-serier? Det giver vi et bud på herunder.

 

De mest hypede tv-serier i 2014

Der er flere forskellige serier, som for alvor har gjort sig bemærket i 2013, og som kommer til at gøre det igen i 2014. Det gælder bl.a. HBOs egen ”True Detective” og Netflix’s ”Orange is The New Black”, hvis nye sæson forventes i Juni 2014. Blandt nogle af de hit-serier, som du kan forvente at se på de danske kanaler hører bl.a. den nyeste sæson af New Girl, der bliver vist på Zulu og TV2, og som både i Danmark og USA har fået en kæmpe fanskare. Desuden markerer begyndelsen på 2014 også enden på den legendariske sitcom How I Met Your Mother, hvis finaleafsnit snart vil kunne ses på tv3.

 

Vil du være med, hvor det for alvor sner, skal du kigge mod USA, og hvad der har hittet over there i slutningen af 2013, og som derfor må formodes at ramme de danske tv-skærme i løbet af 2014. Det gælder bl.a. Brooklyn nine-nine en politi-komedie-serie med stærke kræfter kendt i det amerikanske comedymiljø. Et forudsigeligt hit, der da også spås en stor fremtid. Er du mere til drama, har Almost Human allerede en stor fanskare og den futuristiske politiserie om mennesker og robotter forventes at blive købt af en dansk tv-kanal i løbet af 2014.

 

Sådan får du adgang til de bedste tv-serier

Hvis du skal have adgang til alle de bedste tv-serier, skal du have kabel-tv. Der er næsten ingen vej udenom. Særligt Viasat-kanalerne har markeret sig stærkt, når det kommer til at købe amerikanske hitshows relativt kort tid efter, at de lanceres i det store US of A. Men også Zulu og DR3 har markeret sig med nogle succesfulde køb af hitserier som f.eks. HBO’s Girls hos DR3 og American Horror Story hos Zulu.

 

Du kan bl.a. se tv-serier med kabel-tv fra Yousee.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Hvad er video on demand?

StreamAdmin 0 Comments

Video on Demand eller VOD er betegnelsen for film, serier og tv som man kan se når man vil og hvor man vil. Under normale omstændigheder ville kabel tv og de forskellige tv kanaler være herrer over hvornår bestemte programmer eller film skal vises, men med video on demand tager DU kontrollen. Read More →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Er det ulovligt at se film og serier på nettet?

StreamAdmin 0 Comments

Debatten omkring ulovlig streaming og download af film og serier på nettet er brandvarm, og der er bred uenighed om hvad der reelt set er lovligt at gøre og hvad der ikke er. Nogle naive og andre velvidende brugere, advokater med ekspertise i IT og TV producere der føler sig forbigået og økonomisk snydt vælter rundt i offentlige debatter omkring hvordan man kan forbedre situationen for alle parter. Read More →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Er streaming af tv fremtiden?

StreamAdmin 0 Comments

Hvor ofte har man ikke hørt folk brokke sig over, om de da for pokker ikke selv kunne få lov til at sammensætte det udvalg af tv kanaler de ville se, og betale for akkurat det – i stedet for at bruge flere hundrede kroner på en ”Stor pakke” der indeholder 30 tv kanaler personen ingen interesse har i? Read More →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Her kan du se gratis tv og film på nettet lovligt

StreamAdmin 0 Comments

Hvis der er noget vi danskere er vilde med, så er det ting der er billige, på tilbud eller endnu bedre – gratis! Gode gratis ting kommer sjældent, men af og til har man lov til at være heldig, og det gør sig også gældende i dag som du kan læse mere om i denne artikel. Read More →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)