Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Her kan du se gratis tv og film på nettet lovligt | Streamo

Her kan du se gratis tv og film på nettet lovligt

Hvis der er noget vi danskere er vilde med, så er det ting der er billige, på tilbud eller endnu bedre – gratis! Gode gratis ting kommer sjældent, men af og til har man lov til at være heldig, og det gør sig også gældende i dag som du kan læse mere om i denne artikel.

Lige siden de forskellige streaming tjenester der tilbød video on demand gjorde deres indtog i Danmark, så har vi været hooked på ideen med at se film, tv og serier hvor og hvornår vi vil. Streamingtjenester som C More, Viaplay og HBO koster alle penge, men der er enkelte steder på nettet hvor du rent faktisk kan se web tv helt gratis.

Den mest oplagte kilde til gratis web tv er DR som har et stort udvalg i deres web tv katalog, og udbyder tv, film og serier til børn, unge og voksne i alle aldre. Man kan så diskutere hvorvidt man kan kalde Dr’s webtv for gratis, eftersom vi betaler medie licens. Ikke desto mindre, så ligger det frit tilgængeligt for alle der har lyst til at se med.

På hjemmesiden sedirekte.dk får du en stor oversigt over alle de tv kanaler der byder på gratis webtv på nettet. Det kan dreje sig om enkeltstående afsnit der bliver lagt op til frit brug af alle. Det drejer sig for eksempel om Discovery Channel og TV3. Hjemmesiden flimmeren.dk har gjort det til deres formål at samle alt gratis webtv der ligger tilgængeligt online, og her kan du derfor få en hurtig oversigt over alle de aktuelle videoer med alt fra amerikanske Teen Mom til Jersey Shore, Banjo’s Likørstue, Bryggeren, Taxa og mange andre spændende tv serier og dokumentarer. YouTube er formentlig den største kilde til at finde det du gerne vil se, det er dog ikke nødvendigvis den bedste kvalitet og du vil blive eksponeret for reklamer.

Der er altså rig mulighed for at se tv på nettet gratis, hvis man ikke har noget imod at lede lidt og blive eksponeret for reklamer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>