Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Limbo - Læs alt om den danske ungdomsserie her!

Limbo

Limbo er en dansk ungdomsserie af høj kvalitet og den har været nomineret til flere priser. Limbo tager børns virkelighed alvorligt og er en serie familien kan se sammen. Den er både varm og nærværende krydret med lidt humor.
Serien startede i 2012. – Første afsnit blev vist d. 3. Marts 2012 på TV kanalen DR1.
Gamle afsnit af Limbo kan streames på DR’s hjemmeside.
Limbo sæson 3 bliver vist på TV kanalen DR Ultra, som er en kanal for de større børn.

Limbo 1 sæson

I første sæson af Limbo møder vi de fire hovedpersoner Aks, Naya, Louise og Boye. De er 12 år gamle og går på den samme skole. De fire er meget forskellige og kæmper med forskellige problemer, alligevel bliver de i løbet af 1 sæson de bedste venner.
Der er dog også spirende kærlighed mellem Boye og Louise og i første sæson ser man de to kysse.

Limbo - den danske ungdomsserie på DR Ultra

Limbo 2 sæson

Anden sæson starter efter sommerferien og der er kommet en ny pige i klassen, som prøver at sætte splid imellem de fire bedste venner. Sæsonen er fyldt med intriger og drama, men også kærlighed. Louise kan ikke finde ud af hvad hun føler for Boye, som er forelsket i hende. Aks og Naya er hemmeligt forelskede i hinanden, men kan ikke rigtigt få det sagt. Alle har de det dog godt når de er sammen alle fire og holder fast i deres venskab.

Limbo 3 sæson

I sæson 3 kan du glæde dig til at gense de fire venner, Aks, Naya, Louise og Boye.
Vi møder igen de fire venner ved skoleårets start, som de fire venner skal til at starte i 7. klasse. Det er i år klassen skal konfirmeres og træde ind i de voksnes rækker. Med teenagerne kommer ind i en turbulent tid med pubertet og hormoner og den udspekulerede Viktoria skaber igen splid imellem vennerne, som laver en pagt om at holde sammen lige meget hvad der sker.
I sæson 3 er Boye og Louise kærester og Boye er glad for tingene som de er og ønsker ikke at noget skal ændre sig. Louise har dog andre planer. Hun synes allerede at deres forhold er ved at blive kedeligt. De kender hinandens vaner og fuldfører hinandens sætninger. Louise vil have sat lidt skub i tingene og er parat til at tage “næste step”.
Aks og Naya har besluttet at de er bedst som venner.

Hovedpersonerne i Limbo:

Boye: Den lidt gammel kloge og nørdede dreng. Altid godmodig.
Ask: Den friske og seje fyr.
Naya: En glad og sporty pige.
Louise: Fotomodel. Den lidt mere modne pige.
Viktoria: Den udspekulerede og dominerende pige i klassen.
Mark: Den nye rival til Boye, som prøver at stjæle Louises kærlighed.

Skuespillerne i Limbo:

Drengen Boye spilles af skuespilleren William Rudbeck Lindhardt.
Pigen Louise spilles af Amanda Rostgaard Phillipsen. Amanda blev i 2013 nomineret til Robert prisen for sin skuespils præstation i rollen som Louise.
Ask spilles af Oliver K. Nielsen og Naya spilles af Carmen Valeria Håkonsson.
De fire venners rival Viktoria spilles af skuespilleren Frieda Joanna Krøgholt.

Hvem står bag Limbo

Manuskriptet er skrevet af Poul Berg og Karin Dam.
Produceren bag Limbo serien er David C.H. Østerbøg og instruktøren er Poul Berg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>