Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Få en gratis prøveperiode på film og serie streaming online | Streamo

Få en gratis prøveperiode på film og serie streaming online

Billigt er godt, og gratis er bedre! Mange af os leder konstant og hele tiden efter steder hvor vi kan se film og serier gratis på nettet, for det er noget af det bedste underholdning vi kan finde. Kabel tv er ikke længere en specielt attraktiv løsning, for her kan vi ikke styre hvilke programmer, film eller serier der bliver vist eller hvornår. Med streaming har vi den fulde frihed og kan selv styre hvad vi vil se, og for de fleste streaming udbydere er det muligt på de forskellige platforme såsom tablet, smartphone og desktop.

For dig der ikke er klar til at binde dig til en fast streaming udbyder, så har du mulighed for at researche lidt på forhånd og afprøve de forskellige udvalg, inden du (måske) vælger at blive fast abonnent. Vi har samlet en liste over de streaming tjenester hvor du har mulighed for at få en gratis prøveperiode herunder!

Prøv C MORE Play gratis i en måned

C MORE er et af de steder, hvor du kan streame løs i den første måned ganske gratis! C MORE har målrettet sit indhold til den kundegruppe, der ønsker det nyeste udvalg af film og serier. Hvis man sammenligner C MORE med Netflix, så har Netflix et noget større udvalg, men til gengæld er der ofte tale om ældre titler, hvor C MORE har mere af det nye. Hver eneste uge har C MORE premiere på nye spændende film og i 2015 har de endda eksklusiv ret på den spændende svenske tv-serie “BECK”. Se deres udvalg af online film.

 

Gratis prøveperiode hos Viaplay

Hos Viaplay er første måned uden omkostninger, og det giver dig en oplagt mulighed for at se, om udvalget blandt Viaplay’s film og serier er noget for dig. Du kan benytte Viaplay på din telefon, computer, tablet, smart-tv og spillekonsol og du får ubegrænset adgang til film og serier. Du får adgang til et stort udvalg af danske tv produktioner men i den grad også de amerikanske såsom The Walking Dead og Grey’s Anatomy. Derudover findes der en lang række spændende dokumentarer, stand up shows og serier for børn. Skulle du komme til konklusionen, at Viaplay er for godt til at slippe efter den gratis måned, så koster det 79kr per måned fremover.

 

Gratis måned hos Netflix

Netflix var de første der introducerede den gratis prøvemåned, og det har tvunget flere af de andre udbydere til at gøre det samme. Det kan vi være taknemmelige for. Netflix er tilgængelig på spillekonsoller som Xbox, PS3, Wii samt computer, tablet og mobiltelefoner. Netflix er blevet kritiseret for sit udvalg som mange synes er sparsomt, men der er nu alligevel masser af timers underholdning der venter. Du kan f.eks. se den populære Netflix produktion House of Cards, klassikeren Twin Peaks, den danske serie Broen eller amerikaner favoritten Breaking Bad. Filmudvalget indebærer bl.a. Ringenes Herre trilogien, Batman og mange flere. Efter endt prøvemåneden hedder prisen 79kr pr måned.

 

Første måned er gratis hos TV2Play

TV2Play er en video on demand tjeneste der tilbyder serier, film og tv fra TV2’s arkiver. Det er programmer der har kørt på tv men som du får muligheden for at gense hvor og når du vil. Du finder programmer fra kanalerne Zulu, TV2, News, Charlie og TV2 Fri. Når din prøvemåned er forbi vil du kunne købe et abonnement for 79kr pr måned.

 

YouBio tilbyder første måned uden omkostninger

YouBio er et samarbejde med C More der er en streaming tjeneste som har specialiseret sig i at vise de nyeste film og serier. YouBio kan som de andre udbydere ses på alle de gængse platforme som tablet, mobil, PC og TV. Hvis du beslutter dig for at investere i et abonnement efterfølgende, så får du for 99kr pr måned også adgang til 6 tv kanaler du kan se på nettet. Smart!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>