Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Hvilke danske streaming tjenester findes der? | Streamo

Hvilke danske streaming tjenester findes der?

Efterhånden som streaming er steget i popularitet, er udvalget af streaming tjenester der tilbyder adgang til hundredevis af film og serier også et marked der udvider sig med lynets hast. Streaming af tv, film og serier er blevet spået til at være fremtiden, og det forventes at overtage en stor del af kabel tv kunderne efterhånden som kabel tv dør hen. Det er derfor alfa omega for de fleste udbydere, også at være repræsenteret i form af en streaming tjeneste, så de eksisterende kunder fortsat vil benytte dem i tilfælde af de ikke længere ønsker at have kabel tv abonnement.

Der findes mere end en håndfuld forskellige video on demand udbydere, og det kan overraske de af jer som ellers gik og troede det kun var dem der dominerede mest på reklamer på de forskellige medie platforme. Mange af streaming tjenesterne kan tilbyde de samme serier, dog med meget forskelligt udvalg i antallet af sæsoner. Nogle specialiserer sig mest i nye film, andre klassikere osv. Så det er værd at kigge nøje efter den udbyder der passer bedst til det du kan lide at se.

 

Udbydere der tilbyder streaming af tv, film og serier

HBO

HBO er primært kendt for at være streaming tjenesten der byder på det bedste udvalg af tv serier, men de har nu også film. Du finder danske og amerikanske/engelske produktioner heriblandt Den som dræber, The L Word, Sex and the City, True Blood m.fl.

CDON

Hos CDON kan du leje eller streame film i en periode på 24 timer. Gennemsnitsprisen for at leje en film er på ca. 30 kr.

C More

C More tilbyder tv, serier og film og har specialiseret sig i de nyeste film og serier som bl.a. Game of Thrones, Mad Men, Life of Pi, Boardwalk Empire m.fl.. Du skal ikke kede dig med film du har set flere gange før, for hos C More betaler du for det bedste af det nyeste!

Netflix

En gratis prøvemåned får du når du tilmelder dig Netflix. Det er en oplagt måde at finde ud af, om udvalget der passer til dig. Hos Netflix finder du både serier og film, udvalget er dog blevet kritiseret for at være sparsomt.

Viaplay
Viaplay giver dig 2 abonnementsmuligheder, den ene er serier og film til 79kr og den anden er serier, film og sport til 229 kr om måneden. Sidstnævnte inkluderer også live events. Viaplay har blandt andet et stort udvalg af danske produktioner som Robinson, Kræsne Købere, Masterchef, Luksusfælden m.fl.

YouBio

YouBio er et samarbejde med C More film hvor du får de nyeste film og tv serier for 99 kr pr måned. Du starter med en gratis prøveperiode præcis ligesom hos Netflix.

TV2Play

TV2 Play tilbyder en række forskellige video on demand pakker, hvor nogle er adgang til TV2’s egne programmer og andre adgang til live programmer. Med TV2 Play’s on demand betaler du 79kr pr måned, og her får du så fri adgang til at se alle tv2’s programmer fra TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV2 Charlie og TV2 Fri.

Herudover findes der andre såsom Voddler der er delvist gratis, der findes Headweb hvor du har mulighed for at leje en film for 29 eller 39 svenske kroner, eller downloade/købe udvalgte film for 80 kr. Derudover findes der Film2home med samme koncept som HeadWeb og nuTV hvor du betaler enten 29kr for et døgn eller 99 for 30 dage.

Der findes altså en del forskellige udbydere at vælge imellem, så det handler for dig om, at finde det udvalg og sortiment af film, serier og tv der passer dig bedst.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>