Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Fem populære serier du kan streame på nettet | Streamo

Fem populære serier du kan streame på nettet

Hvis du vil holde dig på den pæne side af loven men stadigvæk få opfyldt dit behov for at se alle de fede serier, så kan en af de mange streaming tjenester være den perfekte løsning for dig. Streaming tjenester i Danmark er stadigvæk i deres spæde barndom, og det skal man tage med i betragtningen når man læser om kritik af de forskellige udbydere. Der bliver hele tiden udviklet og forbedret på udvalg og kvalitet så det er nogle endnu mere attraktive løsninger. Hvis du mangler inspiration til hvilke serier du kan se online, så tag et kig i listen herunder hvor vi kommer med 5 forslag til populære serier du kan streame på nettet.

 

Game of Thrones tog pladsen som den mest piratkopierede serie i 2012, og hvert afsnit af den sidste sæson blev i gennemsnit set af 10,4 millioner mennesker. Det fortæller altså ganske godt hvor stor populariteten af den middelalderlige tv serie som du kan se på C More.

 

Breaking Bad vandt tv branchens svar på en Oscar da den fik en Emmy for den bedste dramaserie, og det er ikke uden grund. Breaking Bad er en af de mest populære tv serier der har kørt i nyere tid, med fortællingen om gymnasie kemilæreren Walter White der bliver diagnosticeret med svær lungekræft, og beslutter sig for at finansiere sin kemobehandling med et meth laboratorium sammen med sin tidligere elev, Jesse Pinkman. Du kan se serien på Netflix.

 

House of Cards er Netflix’ egen produktion, og den blev en så stor succes at streaming-giganten nu har besluttet sig for, at udvide deres produktionsbudget så de også kan producere film. House of Cards er den politiske serie hvor Kevin Spacey spiller den egoistiske og hensynsløse kongresmedlem Francis Underwood. Sammen med hans kone vil de have alt og lader intet stå i deres vej.

 

Grey’s Anatomy er den verdensomspændende tv serie om Meredith Grey og resten af lægeteamet på Seattle Grace Hospital. Liv og død er hverdag, og intriger, drama og kærlighed er førsteklasses ernæring. Se serien på Viaplay.

 

Sex and the City er den uundgåelige klassiker som bestemt ikke er ny, men som stadigvæk er enormt populær verden rundt. Sex and the City er fortællingen om freelance journalisten, Carrie Bradshaw, hendes veninder Samantha, Miranda og Charlotte, og deres brogede, komiske og ikoniske kærlighedsliv som man følger på nært hold. Mænd, kærlighed, sex, sko og masser af tøj har gjort Sex and the City til at være blandt de serier der har haft størst kulturel indflydelse i den vestlige verden. Du kan se Sex and the City hos HBO.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/streamo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>